Τρίτη 5 Απριλίου 2011

OTHERVIEW.


Genre: Club / House / Pop
Location GR
Record Label My Group / Sony






Το όνομα Otherview πως πρόεκυψε?
Προέκυψε από τις διασκευές που κάναμε στα αρχικά στάδια βλέποντας «την άλλη όψη»…

1.    Τα πλάνα σας για το 2011?
Μόλις κυκλοφόρησε το προσωπικό μας άλμπουμ με τίτλο So Long, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία της ifpi πάει πολύ καλά (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση), συνεχίζουμε εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία (Παρασκευές Φλεβάρη στο Guzel, Πέμπτες Μάρτη στο Soho, Γκάζι)  και κρατάμε μια έκπληξη για το επόμενο single μας, το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ ;)
2.    Πως φαντάζεσαι τη δικια σου καριέρα μετά από 10 χρόνια? Θα ήθελες να αλλάξεις κάτι?
Δεν θα μπορούσα ποτέ να με σκεφτώ εκτός μουσικής…δεν το έκανα ποτέ και δεν νομίζω ότι θα το κάνω…δεν θα μπορούσα όμως να σου πω ακριβώς τι και πως θα κάνω σε δέκα χρόνια, γιατί η ζωή έχει περιέργα σχέδια για μας…
3.    Πολύ λένε ότι ένα τέτοιο group σαν τους Otherview χρειάζεται σίγουρα μια καλή φωνή για τα vocals, και εσείς την βρήκατε στο πρόσωπο της Crystalia. Από ότι ξέρουμε, το group σας ξεκίνησε αποτελούμενο μόνο από εσένα και τον Βασίλη, θα ήθελες να μας πεις πως ήρθε αυτή η συνεργασία με την Crystalia και λίγα λόγια για αυτήν?
Η Κρυσταλλία γνωρίστηκε με τον Βασίλη και δοκιμάσανε κάποια demo…στην πορεία δουλέψαμε μαζί της σε κάποιαlive, όταν σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε το concept του live PA ένα βήμα παραπέρα και τελικά ήταν γραφτό να γίνει το τρίτο μέλος των otherview…το μεγάλο ατού της Κρυσταλλίας είναι ότι τόσο στο στούντιο όσο και στα live έχει super performance, κάτι που ενισχύει απίστευτα την δημιουργικότητα μας!
4.    Και χωρίς όμως την Crystalia ομολογουμένως μπορώ να πω ότι θα μπορούσατε να συνεχίσετε. Σας είδαμε στο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Είσαι Εδώ να τραγουδάτε σε μια δικια σας διασκευή αλλάζοντας λίγο το song σε RNB & Hip hop φάση.
Σε ευχαριστούμε (δεν νομίζω την γνώμη σου να την ασπάζονται και πολλοί male fans μας χαχα :p), αλλά αυτές οι πρώτες διασκευές ήταν σε πρώιμο στάδιο και μας εξέφραζαν ως ένα βαθμό…επίσης μας βοήθησαν να δουλέψουμε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον πιο επιτυχημένo Pop καλλιτέχνη και να ζήσουμε πολύ όμορφες στιγμές…πλέον, με την κατάληξη των Otherview νιώθουμε ότι είμαστε 100% έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!